Steeds meer hoveniers kiezen voor de compacte Koala klepelmaaiers met opvang. Je kan er immers niet alleen mee maaien, maar ook mee verticuteren. Dankzij het gepatenteerde klepelsysteem is het zelfs mogelijk om in één beweging te maaien, te verticuteren en alles ineens op te ruimen. Het spreekt voor zich dat dit enorme tijdswinst oplevert.

Particulier gebruik
Dankzij zijn lage gewicht en compacte formaat (er is reeds een Koala met een werkbreedte van één meter) is het toestel ook perfect inzetbaar in particuliere tuinen. Bovendien kan je er in de herfst ook eenvoudig blad mee oprapen. De Koala kreeg net zoals zijn grotere broer de Panther onlangs een aantal extra ventilatiesleuven, waardoor de opvangkwaliteit verhoogd wordt. Een mooi bewijs dat Peruzzo niet op zijn lauweren rust, zelfs niet als het om één van zijn bestsellers gaat.

Het assortiment, zowel hydraulisch als PTO-aangedreven, blijft ondertussen maar verder groeien. U kan Peruzzo vinden op de stand van Herco Machinery op onder andere de Nationale Demodag Hoveniers. De aanwezige productspecialisten staan u graag te woord.